Omschrijving

HAMME - Legierstraat

Object details

Legierstraat 20 Hamme, Oost-Vlaanderen 9220

Verkocht

Open Verkocht - Hamme Oost-Vlaanderen

Dit prachtig perceel bouwgrond van 372 m² is gelegen te Hamme Sint-Anna, in de Legierstraat ter hoogte van huisnummer 20. Het betreft LOT 3 van een kleinschalige verkaveling van in totaal 7 loten, waarbij Vetrabo ook nog LOT 4 in zijn bezit heeft (= 2 meest rechts gelegen percelen, en enige percelen voor vrijstaande woningen !).

Hamme Sint-Anna is een deelgemeente van Hamme, en bevindt zich op een 4-tal kilometers van het centrum van Hamme. Anderzijds grenst het rechtstreeks aan de buurgemeenten Zele en Waasmunster.

Op minder dan 1 km van de bouwplaats bereikt U het kerkplein van deelgemeente Hamme Sint-Anna, waar zich het kloppend hart van de gemeente bevindt met o.a. kleuter- en basisschool KoHa Sint-Anna,  parochiezaal, en speelplein. De gemeente herbergt een bruisend verenigingsleven.

Ondanks de landelijke en rustige ligging van de percelen, betreft de Legierstraat een verkeersarme zijstraat van de hoofdbaan Sint-Anna. Via deze laatste hebt U een vlotte verbinding met zowel Waasmunster, Hamme, als Zele, en kan U zowel via Waasmunster als Zele vlot de E17 bereiken.

De goede zuid-west oriëntatie van de tuin met schitterend uitzicht over de achterliggende weilanden, en de nabijheid van verschillende wandel- en fietspaden langs de Durme-oevers zorgen voor een ideale mix van rust en ontspanning, zonder dat U hierbij aan mobiliteit moet inbinden.

We zijn er dan ook van overtuigd dat U zich snel thuis zal voelen op deze unieke plek in het Waasland !

 

We zijn er dan ook van overtuigd dat U zich snel thuis zal voelen op deze unieke plek in het Waasland !

  • 2 open bebouwingen

  • Zeer rustig & unieke ligging

  • Eikenhouten carport + tuinberging van onze tuinhuis afdeling

  • 4 slaapkamers + slaapkamer/dressing

Interesse?

Wenst u meer informatie of gewoon een gesprek? Maak dan gerust een afspraak en wij helpen u verder.

Naam*

E-mail*

Tel*

Postcode*

Gemeente*

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Lot nr Oppervlakte perceel Bewoonbare oppervlakte Type Prijs excl. kosten Prijs incl. kosten Plan Offerte
3 371m² 220m² Open €VERKOCHT €VERKOCHT Lot 3 Offerte
4 379m² 220m² Open €VERKOCHT €VERKOCHT Lot 4 Offerte

Object kenmerken
Loading Map