STAP 1

  DE START

  Alles begint met een goed gesprek.

  Bij Vetrabo maken we werk van de gesprekken die we hebben met onze nieuwe klanten. Bouwen is heel persoonlijk en dus is het noodzakelijk dat we weten wat onze klanten verlangen van hun woning. Maar het is ook belangrijk om te weten wat de gemeente verwacht, wat er mag en niet mag op een bepaald stuk grond of in een bepaalde zone. Wij vragen daarom altijd om even bij de gemeentediensten of ruimtelijke ordening binnen te springen om de voorschriften voor uw bouwgrond op te vragen zodat we onmiddellijk van start kunnen gaan met bespreken, denken, tekenen en ontwerpen…

  STAP 2

  HET ONTWERP

  Let’s design!

  Eens we weten wat er mag en kan starten we met het ontwerpen van jouw woondroom.
  Niet zomaar uiteraard. De tijden veranderen en tegenwoordig worden aan nieuwbouw-woningen steeds strengere eisen gesteld. We hebben gediplomeerde specialisten in huis die -in samenwerking met onze vaste, ervaren architecten- een woning ontwerpen op uw maat, naar uw wens en voorzien van alle specifieke noden en behoeften die een moderne woning vereist.

  STAP 3

  DE PRIJS

  Wat moet dat kosten?

  Een mooi ontwerp ligt voor je klaar, helemaal naar je wens. Een correct prijs uitrekenen voor een huis is echter niet eenvoudig. In samenspraak met jou proberen we dan ook altijd rekening te houden met een aantal varianten want een kleine wijziging kan soms grote gevolgen hebben voor de prijs. Financiële zekerheid is immers een noodzaak.

  STAP 4

  DE AANVRAAG

  De papierwinkel

  Dit is het minst favoriete gedeelte van de meeste klanten, en terecht. De troebele waters van formulieren, aanvragen en vergunningen maken dat je al snel de moed zou verliezen. Daar deinzen onze specialisten echter niet voor terug. Van eerste aanvraag tot en met de afwikkeling van de vergunning en alle papierwerk daartussenin, wij zorgen ervoor dat alles in orde is, conform de wetgeving en de voorschriften van de gemeente of stad. Dat is pas glashelder.

  STAP 5

  DE REALISATIE

  Laat ons bouwen

  Het is zo ver! We beginnen te bouwen aan jouw droomwoning. En ook hier mag je rekenen op onze ondersteuning. Bij elke belangrijke fase in het bouwproces lichten we je in over de stand van zaken. Bij Vetrabo hebben we voor elke fase van het bouwproces ploegen van geschoolde vakmensen die ervoor zorgen dat jouw woning wordt gebouwd volgens de regels van de kunst en piekfijn wordt afgewerkt. Want alle details tellen.

  STAP 6

  DE OPLEVERING

  We zijn er bijna…

  Nadat je prachtige, nieuwe woning er staat laten we je niet in de steek. Samen met de architect en de contactpersoon die je doorheen het hele bouwproces heeft bijgestaan leveren we jouw woning op en overlopen we alles wat met jouw huis te maken heeft. Pas als jij 100% tevreden bent zijn wij dat ook.

  Nu kan de champagne knallen en kan jij starten met genieten, liefhebben en leven in je eigen huis ‘bestand voor het leven’.