Waarom kiezen voor Vetrabo?

Bij Vetrabo hebben we een hart voor bouwen omdat bouwen in ons bloed zit. Drie generaties van de familie Van Eetvelde staan ondertussen voor meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw, volgens de regels van de kunst. In die tijd hebben we al honderden gezinnen zien opgroeien in onze woningen, en dat in België en Nederland. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat onze woningen ‘bestand zijn voor het leven’. Je kan het dus gerust van ons aannemen; een Vetrabo woning kan alles aan wat het leven brengt…

Vader kan trots zijn

In 1969 richt Armand Van Eetvelde te Stekene een algemene schrijnwerkerij op. In 1990 wordt er een vennootschap opgericht die zich onder medebewind van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck toelegt op het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen.

Sinds 2003 gevestigd in KMO-zone “Kluizenmolen” te Sint-Gillis-Waas. Vetrabo woningbouw ligt naast de E34/A11, goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar via de parallelweg. Elke klant wordt individueel benaderd en elke woning wordt ontworpen volgens de persoonlijke behoeften en wensen van de klant.

Voortzetting gegarandeerd

Vetrabo woningbouw realiseert jaarlijks een 40-tal woningen en heeft zo reeds meer dan honderden tevreden klanten in zowel het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen en het Antwerpse. Zo is Vetrabo woningbouw een echt begrip geworden in het Waasland en ver daarbuiten.

Met ruim 30 jaar ervaring staat het familiebedrijf ‘Vetrabo Woningbouw’ in de wijde omgeving bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck garanderen u een persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoogwaardig professionalisme voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis.

Voor ‘2000

2649_001

Vanaf ‘2000

IMG_7026 (Large)

VETRABO Woningbouw

Kluizenhof 27

9170 St.-Gillis-Waas

Tel.: 03/727 12 50

Naam*

Voornaam*

Tel/GSM*

Straat + nr*

Postcode*

Gemeente*

E-mail*

Binnen hoeveel jaar wilt u bouwen?*

Uw vraag*

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief