Skip to main content

Bouwen op maat

Jouw huis, jouw stijl

Je huis is een vaste waarde in je leven, het is je thuishaven in goede en kwade tijden. Het verwarmt jou en je gezin in de winter en geeft je verkoeling in de zomer. In elk jaar-getijde zorgt je huis ervoor dat je een plek hebt waar je tot rust kan komen, waar je jezelf kan zijn en je je goed voelt in je vel voelt. Het is dan ook belangrijk dat een huis wordt ontworpen en gebouwd met deze gedachten in het achterhoofd. Een huis moet immers aan veel eisen voldoen voor het een thuis kan worden.
Een ontwerp op maat zorgt dan ook voor een optimale beleving van jouw thuis.

Ik wil een huis in mijn eigen stijl!

Open bebouwing

Het woord zegt het al: een open bebouwing staat vrij. Voor dit type woning is een perceel grond benodigd dat genoeg ruimte biedt voor een vrijstaand huis. Heb je plannen voor een een open bebouwing? Spring zeker even bij ons binnen, wij bekijken samen met jullie wat we kunnen realiseren op jouw perceel.

Halfopen bebouwing

De stap tussen een open bebouwing en een gesloten bebouwing is uiteraard een halfopen bebouwing. Voor velen is deze bouwvorm nog steeds de meest begeerde omdat we hier de perfecte combinatie kunnen maken tussen aansluiten op de andere gebouwen en een open architectuur. Ook wat betreft perceelgrootte zijn er met een halfopen bebouwing knappe dingen te realiseren. Vertrouw ook hier op Vetrabo voor jouw droomwoning.

Gesloten bebouwing

Dit is een twee-gevelige woning die aansluit op twee andere woningen. In de volksmond spreken we van een ‘rijhuis’. Door de stijging van de grond- en bouwprijzen wordt het interessanter om te investeren in een gesloten bebouwing, ook vanuit energetisch standpunt is een gesloten bebouwing een goede optie omdat je beter bent ‘ingesloten’ tussen je buren.

BEN woning

In 2021 is het een vereiste dat alle nieuwe gebouwen in Europa bijna-energieneutraal zijn, conform de Europese Richtlijn Energieprestatie van Gebouwen. Deze richtlijn stelt dat bijna-energieneutrale gebouwen een zeer beperkte hoeveelheid energie verbruiken, waarvan het merendeel afkomstig moet zijn van hernieuwbare bronnen, zowel ter plaatse als in de nabije omgeving.

Bijzonder aan bijna-energieneutrale (BEN) woningen is hun minimale energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en warmwatervoorziening. Ze halen hun benodigde energie voornamelijk uit duurzame energiebronnen.

De voordelen van vroegtijdig investeren in bijna-energieneutraal bouwen zijn talrijk:

  • Verhoogd comfort dankzij verminderd warmteverlies en minder tocht.
  • Aanzienlijk lagere energiekosten.
  • Verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.
  • Woningen die nu al voldoen aan toekomstige normen en hun waarde behouden.
  • Bijdragen aan de strijd tegen klimaatverandering

Lees wat anderen zeggen over hun eigen projecten!

Zéér goede aannemer, samenzitten voor het optekenen van de plannen
en het maken van offerte verliep goed, transparant, geduldig en doordacht. De bouw zelf verliep zeer vlot, onze halfopen bebouwing werd gebouwd op 9 maanden tijd. Totale samenwerking verliep ook zeer goed, als er problemen of vragen waren zijn deze steeds snel beantwoord en correct opgevolgd!

W. Willockx

De absolute top in de branche! Een welverdiende 5 sterren voor de baas en zijn team!

Fritz Achaleke

Zeer vriendelijk personeel, zeer professioneel, aangenaam en persoonlijk onthaal, niets dan positiefs! BEDANKT!

Toutou

Deskundige adviseur en goede sfeer.

JC De Maaijer

Wij bouwen volgens jouw budget.

Contacteer ons