Skip to main content

Bouwen op maat

Jouw huis, jouw stijl

Je huis is een vaste waarde in je leven, het is je thuishaven in goede en kwade tijden. Het verwarmt jou en je gezin in de winter en geeft je verkoeling in de zomer. In elk jaar-getijde zorgt je huis ervoor dat je een plek hebt waar je tot rust kan komen, waar je jezelf kan zijn en je je goed voelt in je vel voelt. Het is dan ook belangrijk dat een huis wordt ontworpen en gebouwd met deze gedachten in het achterhoofd. Een huis moet immers aan veel eisen voldoen voor het een thuis kan worden.
Een ontwerp op maat zorgt dan ook voor een optimale beleving van jouw thuis.

Ik wil een huis in mijn eigen stijl!

Open bebouwing

Het woord zegt het al: een open bebouwing staat vrij. Voor dit type woning is een perceel grond benodigd dat genoeg ruimte biedt voor een vrijstaand huis. Heb je plannen voor een een open bebouwing? Spring zeker even bij ons binnen, wij bekijken samen met jullie wat we kunnen realiseren op jouw perceel.

Halfopen bebouwing

De stap tussen een open bebouwing en een gesloten bebouwing is uiteraard een halfopen bebouwing. Voor velen is deze bouwvorm nog steeds de meest begeerde omdat we hier de perfecte combinatie kunnen maken tussen aansluiten op de andere gebouwen en een open architectuur. Ook wat betreft perceelgrootte zijn er met een halfopen bebouwing knappe dingen te realiseren. Vertrouw ook hier op Vetrabo voor jouw droomwoning.

Gesloten bebouwing

Dit is een twee-gevelige woning die aansluit op twee andere woningen. In de volksmond spreken we van een ‘rijhuis’. Door de stijging van de grond- en bouwprijzen wordt het interessanter om te investeren in een gesloten bebouwing, ook vanuit energetisch standpunt is een gesloten bebouwing een goede optie omdat je beter bent ‘ingesloten’ tussen je buren.

BEN woning

In 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Europa bijna-energieneutraal zijn. Dat is een gevolg van de Europese Richtlijn Energieprestatie van Gebouwen. De dichtbij nul liggende of zeer lage hoeveelheid energie die is vereist, dient in zeer aanzienlijke mate te worden geleverd uit hernieuwbare bronnen, en dient energie die ter plaatse of dichtbij uit hernieuwbare bronnen wordt geproduceerd te bevatten.” Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze erg weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, halen ze hoofdzakelijk uit groene energiebronnen.

Nu al BEN-bouwen heeft niets dan voordelen:

  • een beter comfort door minder warmteverlies en minder tocht
  • een zeer lage energiefactuur
  • kleinere afhankelijkheid van fossiele brandstoffen
  • je woning voldoet nu al aan de toekomstige normen en behoudt zijn waarde
  • je helpt de klimaatverandering tegen te gaan

Lees wat anderen zeggen over hun eigen projecten!

Zéér goede aannemer, samenzitten voor het optekenen van de plannen
en het maken van offerte verliep goed, transparant, geduldig en doordacht. De bouw zelf verliep zeer vlot, onze halfopen bebouwing werd gebouwd op 9 maanden tijd. Totale samenwerking verliep ook zeer goed, als er problemen of vragen waren zijn deze steeds snel beantwoord en correct opgevolgd!

W. Willockx

De absolute top in de branche! Een welverdiende 5 sterren voor de baas en zijn team!

Fritz Achaleke

Zeer vriendelijk personeel, zeer professioneel, aangenaam en persoonlijk onthaal, niets dan positiefs! BEDANKT!

Toutou

Deskundige adviseur en goede sfeer.

JC De Maaijer

Wij bouwen volgens jouw budget.

Contacteer ons