Skip to main content

Stappenplan

Stap voor stap naar jouw droom

Welkom in de wereld van maatwerk bij Vetrabo, waar elk detail van jouw toekomstige thuis zorgvuldig wordt vormgegeven, van visie tot voltooiing. Hier begint jouw unieke bouwavontuur. We nemen je stap voor stap mee door het proces, waarbij jouw stijl en wensen de leidraad zijn. Ervaar de persoonlijke en transparante benadering die elk Vetrabo-project kenmerkt.

Stappenplan

1. De start – Alles begint met een goed gesprek

Bij Vetrabo begint elk bouwproject met een grondig gesprek. Omdat bouwen een persoonlijke zaak is, willen we precies begrijpen wat jij voor ogen hebt. Daarbij is het essentieel om te weten wat de gemeentelijke voorschriften toelaten voor jouw specifieke bouwgrond. We adviseren je daarom om bij de dienst ruimtelijke ordening de nodige informatie te verzamelen. Met deze kennis in handen kunnen wij effectief starten met het bespreken, ontwerpen en vormgeven van jouw droomwoning.

2. Het ontwerp – Let’s design!

Zodra we de mogelijkheden van jouw grond begrijpen, beginnen we aan het vormgeven van jouw woondroom. Bij Vetrabo volgen we niet zomaar de trends; we anticiperen op de toekomst. Met onze ervaren architecten en specialisten ontwerpen we een woning die niet alleen aan jouw wensen voldoet, maar ook aan de huidige strenge eisen voor nieuwbouwwoningen. Elk ontwerp is een samensmelting van jouw visie en onze expertise, resulterend in een modern, functioneel en persoonlijk thuis.

3. De prijs – Wat kost het?

Nu er een prachtig ontwerp voor je ligt, is de volgende stap het bepalen van een correcte prijs. Dit is geen simpele rekensom. Bij Vetrabo gaan we in dialoog met jou om verschillende opties te overwegen, omdat zelfs kleine wijzigingen een groot effect kunnen hebben op de kosten. We streven naar financiële duidelijkheid en zekerheid, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

4. De aanvraag – papierwinkel

De administratieve kant van een bouwproject kan ontmoedigend zijn met zijn wirwar aan formulieren en vergunningen. Gelukkig neemt Vetrabo deze last van je schouders. Onze specialisten navigeren vakkundig door de bureaucratische processen, van de eerste aanvraag tot de finale goedkeuring. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, volledig in lijn met de wettelijke vereisten en lokale voorschriften. Zo kun jij je concentreren op wat echt telt: jouw toekomstige thuis.

5. Realisatie – Laat ons bouwen

Het moment is aangebroken: we starten met de bouw van jouw droomwoning! Bij Vetrabo word je nauw betrokken bij elke belangrijke stap. We houden je regelmatig op de hoogte van de voortgang en mijlpalen. Onze deskundige vakmensen, gespecialiseerd in verschillende fasen van het bouwproces, zorgen ervoor dat elke hoek van je woning voldoet aan onze hoge standaarden van kwaliteit en afwerking. Want bij ons telt elk detail om jouw droomhuis perfect te realiseren.

6. De oplevering – We zijn er bijna…

Als jouw prachtige nieuwe woning klaarstaat, zijn wij er om de finale stappen samen met jou te doorlopen. In de aanwezigheid van de architect en jouw persoonlijke begeleider, controleren we zorgvuldig elk aspect van je huis. Onze taak is pas voltooid als jij volledig tevreden bent.

Dan is het tijd om de champagne te ontkurken! Begin aan het hoofdstuk van genieten, liefhebben en leven in jouw duurzaam gebouwde thuis, klaar voor een leven lang herinneringen.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons