Skip to main content

Waarom kiezen voor Vetrabo?

Bij Vetrabo hebben we een hart voor bouwen omdat bouwen in ons bloed zit. Drie generaties van de familie Van Eetvelde staan ondertussen voor meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw, volgens de regels van de kunst. In die tijd hebben we al honderden gezinnen zien opgroeien in onze woningen, en dat in België en Nederland. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat onze woningen ‘bestand zijn voor het leven’. Je kan het dus gerust van ons aannemen; een Vetrabo woning kan alles aan wat het leven brengt…

Hoe doen we dat?

We bouwen met onze 3 kernwaarden in het achterhoofd:

Persoonlijkheid troef

Het bouwen van een woning is een unieke en intense ervaring die de meeste mensen meestal maar één keer in hun leven ondernemen. Wij hechten dan ook enorm veel belang aan een degelijke opvolging en ondersteuning van de klant, van bij de fundering tot de allerlaatste dakpan is gelegd.

Jouw stijl, jouw smaak

Wij gaan er prat op dat elke woning die we realiseren individueel wordt getekend en door onze architecten wordt verfijnd zodat niet alleen structureel alles goed zit maar ook alle details kloppen. Of je nu kiest voor een van onze projecten of een woning op maat, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Zekerheid voor het leven

Met Vetrabo kan u gerust zijn, geen onzekerheid over de financiële kant van uw bouwproject. Wij berekenen uw woning tot we absoluut zeker zijn van de beste prijs, en dan houden we ons daar aan. Absolute zekerheid omtrent prijsafspraken is een van onze stokpaardjes. Al meer dan 30 jaar.

Vader kan trots zijn

In 1969 richt Armand Van Eetvelde te Stekene een algemene schrijnwerkerij op. In 1990 wordt er een vennootschap opgericht die zich onder medebewind van Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck toelegt op het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen.

Sinds 2003 gevestigd in KMO-zone “Kluizenmolen” te Sint-Gillis-Waas. Vetrabo woningbouw ligt naast de E34/A11, goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar via de parallelweg. Elke klant wordt individueel benaderd en elke woning wordt ontworpen volgens de persoonlijke behoeften en wensen van de klant.

Voortzetting gegarandeerd

Vetrabo woningbouw realiseert jaarlijks een 40-tal woningen en heeft zo reeds meer dan honderden tevreden klanten in zowel het Waasland, Zeeuws-Vlaanderen en het Antwerpse. Zo is Vetrabo woningbouw een echt begrip geworden in het Waasland en ver daarbuiten.

Met ruim 30 jaar ervaring staat het familiebedrijf ‘Vetrabo Woningbouw’ in de wijde omgeving bekend voor zijn uitstekende kwaliteit. Ronny Van Eetvelde en Tony Durinck garanderen u een persoonlijke aanpak gecombineerd met een hoogwaardig professionalisme voor het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis.

Contacteer ons

Contact