Skip to main content

Residentie Paardenmeester

Residentie Paardenmeester

Kronenhoek 4, Sint-Gillis,
Prijs op aanvraag
  • Groot terras

  • Energiezuinig

  • Vloerverwarming

  • Gemakkelijke bereikbaarheid

  • Garage voorzien

Meer info?

Contacteer ons
+32 476 123 456

Krijg een virtuele rondleiding

Bekijk de website

Virtueel bezoek

Residentie Paardenmeester

Project in de maak

Een veelbelovend project is in de maak: Project: Prinsenstraat. Hier zullen binnenkort twee nieuwe woningen verrijzen, strategisch gepositioneerd voor de ideale balans tussen rust en bereikbaarheid.

Deze woningen bieden niet alleen een plek om te wonen; ze beloven een thuis te zijn. Gelegen in een serene omgeving, omarm je de rust terwijl je toch binnen handbereik bent van alle nodige voorzieningen. Denk hierbij aan basisscholen, kleuterscholen, handige bushaltes, supermarkten en diverse recreatieve voorzieningen, waaronder sportterreinen en ontspanningsmogelijkheden.

Welkom in residentie Paardenmeester

Een plek om tot rust te komen en te genieten op elk moment van de dag. Residentie Paardenmeester is een fris, kleinschalig maar vooral karaktervol nieuwbouwproject met 15 appartementen verbonden door een centrale groene binnentuin.

Leven in Sint-Gillis-Waas, het betere buitenleven!

Zo kan je wonen in een dorp en tegelijk op het platteland voorzien van alle modern comfort vlakbij Antwerpen en Gent en op een boogscheut van Sint-Niklaas.

Tegelijk geniet je van het buitenleven en via een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk is Nederland en de Westerschelde dichtbij.

Niet te vergeten onze leuke kust ligt slechts op een uurtje rijden.

Met alle voorzieningen bedoel ik een uitgebreide horeca, apotheken, diverse scholen, verscheidene warenhuizen, de warme bakker, polikliniek, sporthal etc.….

Ik maak er geen geheim van “het leven is daar goed” en combineert het beste van twee werelden, het leven in een dorp en de mooie natuur tot ver erbuiten.

Zie jij je toekomst in residentie Paardenmeester?

Plan nu een vrijblijvend gesprek met een van onze vastgoedexperts en ontdek alle troeven van residentie Paardenmeester.

www.dewoninggalerij.be

www.paardenmeester.be

Info en verkoop:

Info@dewoninggalerij.be

+32 (0)3 771 99 80

Krijg een virtuele rondleiding

Bekijk de website

Virtueel bezoek